Наоми Кембъл има зад гърба си десетилетия на модния подиум, а

...
Наоми Кембъл има зад гърба си десетилетия на модния подиум, а
Коментари Харесай

Трудната битка на Наоми Кембъл с алкохола и наркотиците

Наоми Кембъл има зад тила си десетилетия на стилния подиум, а неотдавна сбъдна и една своя огромна фантазия - да стане майка, и то два пъти. През годините под светлините на прожекторите тя нееднократно се е забърквала в разнообразни кавги и любовни случки, а в този момент всички още веднъж приказват за нея. Причината този път са персоналните самопризнания, които прави в нова документална поредица.
 Наоми Кембъл за сложната борба с расизма при започване на кариерата си
Трудната борба с расизма на Наоми Кембъл

Не е елементарно да си цветнокож в Ню Йорк през 90-тте

Наскоро супермоделът описа за расистките прояви, с които се е сблъскала при започване на кариерата си. А в този момент в The Super Models визира и една даже по-болезнена за нея тематика - злоупотребата с алкохол и опиати, както и това какво я е довело до там.

признава, че е почнала да използва алкохол и неразрешени вещества в опит да се оправи с разнообразни контузии - от това, че е била изоставена като дете до гибелта на нейния непосредствен другар Джани Версаче. И добавя, че постепенно е убивала себе си с огромните количества опиати, които е взимала при започване на кариерата си през 90-те години.
 Снимка 634782

Моделът изяснява, че за нея скръбта е много странно нещо, тъй като не се демонстрира на момента, а по-скоро я води до " потрес " и " откачане ", след което нещо нея в нея се пречупва. Така тя не съумява да излее тъгата си, която продължава да я тормози дълго време като неизживяна контузия.

Безспорно най-трудно й е било да се оправи със гибелта на Джани Версаче, който е усещала като собствен татко. Той постоянно й е вдъхвал убеденост, когато такава й е липсвала. На него дължи и огромна част от всичко, което е постигнала. И когато го губи, търси избавление в опиатите. Но вместо това получава страхове и тревога в огромни дози. Започва да изпитва и голяма експанзия.

New docuseries.
The Super Models [Apple TV+] was recently added to Alflix.
— Alflix™ (avid_watcher) (@Alflix_Server)
Когато през 1999 година припада по време на фотосесия поради предозиране с кокаин, за пръв път същински усеща, че има проблем и се записва за лекуване в клиника. Така се пробва да излезе от този път на самоизтребление, по който е тръгнала, с цел да прикрие възприятията си.

За Наоми Кембъл е било доста мъчно да се огледа в огледалото, да признае казуса си и да помоли за помощ. Отнема й дълго време, доста години. Признава и за всички неточности, които е направила по време на този развой - като да вземем за пример нападението над асистентката си, за което получава присъда. Това е една от деянията на нейния яд, който постоянно излиза на напред във времето в неуместно време, твърди тя. Приема го обаче за обикновено, тъй като е подбудено от неустановеност и ниска самокритика.
 Victoria’s Secret с Наоми Кембъл, Жизел Бюндхен, Емили Ратайковски, Хейли Бийбър в новата си акция
Наоми Кембъл по долни дрехи на 53

Със сигурност може да си го разреши

Наоми Кембъл не крие, че и през днешния ден има интервали, в които гневът взима превес, само че в този момент има верните способи, с които да се оправи с него в точния момент. И в такива моменти знае, че не трябва да мисли единствено за себе си, а за нещо по-важно от нея. Като да вземем за пример идеята, на която се е отдал напоследък - да оказва помощ на други хора, преминаващ по нейния път и борещи се с сходни демони, пише Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР